Hamza Hamzaoğlu: 'Yola devam edeceğiz'

Hamza Hamzaoğlu: 'Yola devam edeceğiz'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, GSTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu.

SEZGİN: HAMZAOĞLU'NUN ARKASINDAYIZ

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, istenilen raporun rutin bir talep olduğunu belirterek, "Hamza hocadan istediğimiz rutin bir taleptir, büyütülmesin. Kendisi Başakşehir maçından sonra bu raporu vereceğini söyledi. Bir sıkıntımız yok. Her şey iyi gidiyor. Hocamızın da dediği gibi bizi kıskanıyorlar. Yarın maçımızı oynayacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Yönetim olarak hocamızın arkasındayız. İnşallah arzuladığımız hedeflere ulaşacağız. Ortak açıklama yapma gereği duyduk" şeklinde konuştu.

SÖZ HAMZAOĞLU'NDA!

Yönetimin istediği raporu göndermediği ile ilgili çıkan haberlerin fazla büyütüldüğü belirten Hamzaoğlu, "Bugün birçok basın kuruluşunda haberler yer aldı. Gereksiz bir büyütme oldu. Bu rutin bir işlem. Sezon başında aldığımız bir karar. Her maç sonrası ya da 15 günde bir yönetime rapor sunacaktık. Yönetim kurulumuz da dün böyle bir rapor istedi. Ben de Başakşehir maçı olduğu için bugün değil önümüzdeki hafta bu raporu verebilirim dedim. Ama bunlar başka yerlere çekilmek istendi. Bunlara hem üzülüyorum, hem de seviniyorum. Üzülüyorum çünkü gereksiz polemiğe çekiyorlar. Seviniyorum; demek ki gücümüzün farkındalar. Ne yapabileceğimizi iyi biliyorlar ve önümüzü tıkamak için bunlara başvuruyorlar. Emin adımlarla yola devam edeceğiz, sezon sonunda da camia olarak sevinci birlikte paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

"CAMİAMIZ RAHAT OLSUN"

Bir kez daha şampiyonluğa ulaşacaklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Camiamız rahat olsun. Ne yaptığımızın farkındayız. Birçok değişiklik yaşıyoruz ama beklentilerin de farkındayız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Destek istiyoruz. Oyuncularımızın buna çok ihtiyacı var. Başarılar yaşayacaksak, bunu beraber yapabiliriz. Burada mücadele eden, emek veren herkes Galatasaray için çalışıyor. Kimse merak etmesin. Galatasaray'a zarar verecek bir ortam oluşursa biz zaten gerekeni yaparız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Mücadeleden kaçmayacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...