Semih'in yerine Chedjou

Semih'in yerine Chedjou

SPOR Haberleri

Galatasaray'da 2-2'lik Astana beraberliğinin faturası Semih Kaya'ya çıktı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, son haftaların formsuz ismi Semih'i takımdan kesmeye karar verdi ve sakatlığını atlatan Aurelien Chedjou ilk 11'e girdi. Chedjou en son üçüncü haftada oynanan Konyaspor karşılaşmasında forma giymişti. Kamerunlu stoper, Başakşehir maçında savunmada Hakan Balta ile birlikte görev yapacak. 


7. HAFTA KABUSU
Astana beraberliği ile taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray bugün ligde Başakşehir'e konuk oluyor. Başakşehir'den üç puanı alarak ligde yara sarmak isteyen Cimbom, turuncu-mavili ekibi geçen sezon yenememiş, deplasmanda 4-0 yenildiği rakibiyle Arena'da ise 2-2 berabere kalmıştı. Ayrıca Cimbom ligde 7 sezondur 7. haftalarda galibiyete hasret. Aslan en son 2008-09 sezonunun 7. haftasında Trabzon'u yenebilmişti. G.Saray o tarihten sonra oynadığı 7. hafta maçlarında sahadan 3 kez beraberlik, 3 kez yenilgiyle ayrıldı. 


26 UEFA'nın güncellenen Avrupa'nın en iyi kulüpleri sıralamasında en başarılı Türk takımı, bu sezon 26. sıraya yükselen Galatasaray oldu. Avrupa'daki diğer temsilcilerimiz Beşiktaş'ın 47. sırada yer aldığı listede, Fenerbahçe ise 110'uncu sıraya yerleşti. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...