Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erkan Zengin, Mehmet Ekici'yi yumrukladı!

Erkan Zengin, Mehmet Ekici'yi yumrukladı!

SPOR Haberleri

Osmanlı maçının ardından Zengin, soyunma odasına söylenerek girdi. Buna sinirlenen Mehmet Ekici de “Sen de çok konuşuyorsun” dedi, Erkan'dan yumruğu yedi!

Trabzonspor'da bu sezon kavga eksik olmuyor...
 
Onur Kıvrak-Sportif Direktör Süleyman Hurma, Özer-Hurmacı-Medjani arasında yaşanan tatsızıkları gölgede bırakacak bir gerilim yaşandığı ortaya çıktı. Bordo-Mavili takımın geçtiğimiz hafta 10 kişilik Osmanlı'ya 3-1 kaybettiği maçın ardından soyunma odası bir anda karıştı. İddialara göre Erkan Zengin, Mehmet Ekici'yi yumrukladı...
 
Olayı tüm detaylarıyla anlatalım: Trabzon, Osmanlı'ya 3-1 kaybedince Erkan Zengin, soyunma odasına söylenerek girdi. Buna sinirlenen Mehmet Ekici, Erkan'a, “Sen de her şeye konuşuyorsun” dedi. Erkan da bu söze şok bir karşılık verdi ve bir anda Mehmet Ekici'ye yumruk attı. Herkesin içinde yumruğu yiyen Mehmet Ekici neye uğradığını şaşırdı. Olayın şokuyla Mehmet Ekici tepkisiz kaldı, Erkan Zengin de soyunma odasının arka tarafına kaçtı. Erkan Zengin'in G.Saray maçının ardından soyunma odasında Marko Marin'i de fırçaladığı belirtildi. 
 
TESİSLERE BİLE UĞRAMIYOR! 
 
Trabzon'da yaşanan bu büyük olayın ortaya çıkmasının ardından Mehmet Ekici'nin son 3 gündür idmanlara çıkmamasının nedeni de böylece belli oldu. Mehmet'in yumruk yediği için olayı onur meselesi haline getirdiği ve günlerdir gözüne uyku girmediği öğrenildi. Usta frikikçinin tesislere bile uğramadığı belirtildi. Öte yandan dün kulüpten yapılan açıklamada Mehmet Ekici'nin sakatlığı nedeniyle 3 hafta oynayamayacağının ifade edilmesi şaşkınlığa sebeb oldu.
 
ONUR'DAN EKİCİ'YE DESTEK 
 
Yaşanan bu tatsız olaydan birkaç gün sonra kaptan Onur Kıvrak'ın, Mehmet Ekici ile bir görüşme yaptığı ileri sürüldü. Onur'un Ekici'ye “Erkan Zengin sana yanlış yaptı” dediği öğrenildi. Öte yandan Osmanlıspor maçının ardından 6 gün geçmesine karşın Erkan Zengin'in, Mehmet Ekici'den özür dilemediği de belirtildi.
Kaynak:Haberturk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...