Fenerbahçe'nin konuğu Akhisar

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'nin konuğu Akhisar

SPOR Haberleri  / AA

Geçen hafta derbide Beşiktaş'a kaybeden sarı-lacivertli takım, Ege temsilcisi karşısında 3 puan arayacak.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın  Akhisar Belediyespor'la kendi sahasında karşılaşacak.
 
Geçen hafta derbi maçta Beşiktaş'a 3-2 kaybeden ve hafta içi UEFA  Avrupa Ligi'nde İskoçya'da Celtic'le 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler,  Manisa temsilcisi karşısında 3 puan arayacak. Haftaya lider Beşiktaş'la aynı puanla (13) giren ve averajla ikinci  sıradan bulunan Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ile birer  beraberlik ve yenilgi aldı.
 
Geçen hafta Beşiktaş'a kaybederek ligdeki 15 maçlık yenilmezlik serisi  son bulan sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'de ise 9 maçtır yenilmiyor. Seyircisi  önünde ligde oynadığı son 9 maçın 8'ini kazanan ve bir beraberlik alan  Fenerbahçe, Kadıköy'de en son yarın konuk edeceği Akhisar Belediyespor'a kaybetmişti.
 
Süper Lig'de geçen sezon 21. haftada oynanan maçta Akhisar  Belediyespor, Fenerbahçe'yi İstanbul'da 2-1 yenmeyi başarmıştı.
 
Sarı-lacivertliler, Manisa temsilcisine karşı oynadığı son 3 maçı da  kaybettti. Geçen sezon rakibini 2-1 ve 2-0'lık skorlarla yenen Akhisar  Belediyespor, bir önceki sezon ise ligin 32. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1  yenmişti.
 
Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve takımla kısmen  çalışmalara başlayan Josef de Souza'nın, Akhisar Belediyespor karşısında forma  giymesi beklenmiyor. Celtic maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Volkan  Şen'in durumu ise maç saati belli olacak.
 
Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor arasında yarın saat 20.00'de Ülker  Fenerbahçe Stadı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçı hakem Serkan  Çınar yönetecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...