Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'un "Kocaman" üzüntüsü

/ Kaynak: AA
Trabzonspor'un "Kocaman" üzüntüsü

SPOR Haberleri  / AA

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a karşı 13. galibiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku  Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor'a zorlu maçlar  yaşatıyor.
 
Futbolculuk kariyerindeki en önemli gollerinden birini 1995-1996  sezonunda Fenerbahçe formasıyla bordo-mavililere atan ve sarı-lacivertli ekibin  şampiyonluğunda pay sahibi olan Aykut Kocaman, Karadeniz ekibinin filelerini de  18 kez havalandırdı. Kocaman, teknik direktörlük döneminde bordo-mavililerin  karşısına çıkardığı takımlarla da başarılı sonuçlara imza attı. Teknik adam  olarak kariyerinde farklı takımların başında 29 kez karşılaştığı Trabzonspor'a 13  kez üstünlük sağlayan Aykut Kocaman, 4 kez beraberlik gördü. Kocaman'ın ekipleri  Karadeniz temsilcisine 12 kez de yenildi.
 
Aykut Kocaman son olarak Torku Konyaspor'un başında Trabzonspor  galibiyetinin sevincini yaşadı. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda  Trabzonspor'a konuk olan yeşil-beyazlılar, çıkış arayan rakibini 2-1 yenmeyi  bildi. Puanını 12'ye çıkaran Torku Konyaspor, üst sıralara tırmanmaya devam etti.  Trabzonspor ise üç haftadır yenilerek, taraftarlarını üzdü.
 
"Aykut Kocaman, Trabzonspor'u iyi analiz etmiş" 
 
Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, Trabzonaspor'u deplasmanda 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını  söyledi.
 
Trabzonspor'un, Torku Konyaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla  çıktığını ancak teknik direktör Aykut Kocaman'ın oyunu iyi okuduğunu belirten  Öten, "Hocamız Trabzonspor'u iyi analiz etmiş. Maçın gidişatına göre çok isabetli  değişiklikler yaptı. Aykut Kocaman'ın varlığı Trabzonspor'u yenmemizde çok büyük  etken oldu" dedi.


"Torku Konyaspor istikrarlı ve temkinli gidiyor" 
 
Öten, Karadeniz ekibi karşısında çok önemli bir deplasman galibiyeti  aldıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Hocamız, 'takım gerçek oyununa 7 veya 8. haftadan sonra kavuşacak'  demişti. Nasıl oturmuş bir kadromuzun olduğunu gördük. Torku Konyaspor şu an  istikrarlı ve temkinli gidiyor. Bu bizim için çok önemli. Bu oyunumuz devam  ederse beklentilerimizi rahatlıkla aşarız. İlk yarıda alınacak puanlar çok  önemli. Biz takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Konya halkı da takımımıza  güvensin. İnşallah Torku Konyaspor geçen sezonki konumundan daha iyi yerlerde  olmak için mücadele edecek. İlerleyen zamanlar takımımız için yüz güldüren  dönemler olacak."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...