Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin İdman Yurdu geri döndü!

/ Kaynak: AA
Mersin İdman Yurdu geri döndü!

SPOR Haberleri  / AA

Medicana Sivasspor deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2'lik beraberliği yakalayan Mersin İdmanyurdu, ligdeki ikinci puanını aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında  deplasmanda Medicana Sivasspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-2'ye  getiren Mersin İdmanyurdu'nda ikinci yarıdaki ortaya konulan oyun, ligin devamı  için camiaya umut verdi.
 
Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, kendileri için zorlu geçen dönemde alınan her puanın değerli  olduğunu söyledi.
 
Medicana Sivasspor deplasmanında ilk yarı istemedikleri bir oyun  oynadıklarını, bunun sonucunda da kalelerinde 2 gol gördüklerini belirten  Serttaş, "İkinci yarıda sahada her yönüyle iyi, galibiyeti hak eden bir Mersin  İdmanyurdu vardı. Oyuncuların hırsı ve galibiyet isteği bizim istediğimiz şeydi,  bunu da gördük" dedi.
 
Serttaş, ligin ilk haftalarında şansızlıklar nedeniyle puanlar  kaybettiklerini ifade ederek, şöyle devam etti: "Henüz her şey bitmiş değil. Mersin İdmanyurdu bu zor günleri aşarak,  ligde hak ettiği yere kısa sürede gelecektir. İyi bir kadromuz var, artık Bülent  Korkmaz ile yolumuza devam ediyoruz. Bu oyuncularla ve hocamızla büyük başarılara  imza atacağımıza yönelik inancımız tam. Bunu Galatasaray ve Medicana Sivasspor  maçlarında gördük. Geçtiğimiz sezonki başarıyı kısa sürede yakalayarak, çıkışa  geçeceğimizi düşünüyorum."
 
Milli takım maçları nedeniyle verilecek arayı en iyi şekilde  değerlendireceklerini kaydeden Ahmet Serttaş, ligin 8. haftasında kendi  sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor'u yenmeyi hedeflediklerini belirtti.
 
Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 7 karşılaşmada 2 beraberlik, 5  mağlubiyet alan Mersin İdmanyurdu, 2 puanla ligin son sırasında yer alıyor. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...