Messi'siz Barcelona tepetaklak!

Messi'siz Barcelona tepetaklak!

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'nın 7. haftasında Barcelona, deplasmanda Sevilla'ya 2-1 mağlup oldu.

İspanya la Liga'nın 7. hafta mücadelesinde Barcelona, deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya geldi. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı ve Katalan ekibine büyük bir şok yaşattı.


Lionel Messi'nin sakatlığı nedeniyle oynamadığı mücadelenin ilk yarısında Barcelona rakibine göre daha etkili gözükse de, aradığı pozisyonları bir türlü bulamadı. İkinci yarıda Sevilla daha cesur bir şekilde Barça'nın üzerine gitmeye başladı ve 52. dakikada Michael Krohn-Dehli ve 58. dakikada Vicente Iborra ile bir anda 2 farkı yakaladı. Geriye düştükten sonra ataklarını sıklaştıran Barça, 74. dakikada Neymar ile farkı 1'e indirse de, beraberlik golünü bulamadı ve mücadeleden 2-1 yenik ayrıldı.


Bu sonucun ardından ligin ilk 5 haftasında galibiyet alamayan Sevilla, üst üste 2. galibiyeti ile puanını 8 yaparken, üst üste 2. deplasmanında da kaybeden Barcelona ise 15 puanda kaldı.


Barcelona 8. haftada evinde Rayo Vallecano ile karşılaşacakken, Sevilla ise deplasmanda Eibar'a konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...