Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu: 'Podolski'nin eline çarpıyor'

Hamzaoğlu: 'Podolski'nin eline çarpıyor'

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu, 2-0 kazandıkları Başakşehir maçı sonrasında Podolski'nin attığı golden önce topun eline çarptığını itiraf etti.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-0 kazandıkları Başakşehir maçı sonrasında Podolski'nin attığı golden önce topun eline çarptığını itiraf etti.


İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları;


"Kontrollü oynamak zorundaydık. Süratli bir şekilde hücuma çıkan bir takım vardı karşımızda. Astana sonrası dinlenme şansımız da olmadı. İlk yarıda Nando'nun çıkardığı bir pozisyon var, o gol olsa belki maçın akışı değişebilirdi. Bekledik hamleleri yapacağımız zamanı. Wesley'nin daha çok oyuna yön vermesine çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Başakşehir'e başarılar diliyorum. Lukas'ın da eline çarpıyor, gördüm. Bu hakemlerin takdiri. Bize de olsa benim de canım yanar. Savunma oyuncusuna çarptığında verilmiyor diye bir kural çıktı, hücum oyuncusunda ne olur, bilmiyorum. Geçen sene şampiyon olduğumuzdan bu yana eleştiriler olacağını bekliyorduk. Çizgimizi bozmadan ilerlemeye çalışıyoruz. İnşallah sonuna kadar yürüyeceğiz.

'SNEIJDER İLE YENİDEN ANLAŞTIK'

Hamza Hamzaoğlu,  Snijder ile ilgili; Wesley ile anlaştık tekrar. Zaten bir sorun olacağını düşünmüyorduk. Tribünlerde bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kötü günde bizle beraber olsunlar aynı bugün olduğu gibi, biz onları mutlu etmeye devam edeceğiz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...