Hamzaoğlu'ndan eleştirilere cevap

Hamzaoğlu'ndan eleştirilere cevap

SPOR Haberleri

G.Saray'ın patronu, Podolski'nin golü için 'eline çarptı' dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarı yaptığı değişikliklerle galip geldiklerini söyledi. Hamzaoğlu, "Kontrollü başladık, sabırla hamlelerimizi yapacak zamanı bekledik. Sonra Umut'u oyuna aldım ve Wesley ile Bilal'in yerini değiştirdim" dedi. Hamzaoğlu, Podolski'nin golü için, "Top eline çarpıyor ama bu hakemlerin takdiri. Aynısı bize olsa bizim de canımız yanardı. Top savunma oyuncusuna çarptığında verilmiyor ama hücumcuya çarptığında nasıl oluyor tam bilmiyorum" yorumunu yaptı. Hamzaoğlu eleştiriler için, "Eleştiriler bitmeyecek. Israrla çizgi dışına çekmeye çalışıyorlar. Duruşumuzu sonuna kadar koruyacağız ve mutlu sona ulaşacağız. Kendimi başarısız bulmuyorum. Sezon sonu 2. 3. 4. olursam başarısız oldum diyebilirim" ifadesini kullandı.
'Kendime kafa izni verdim'
Rakiplerimiz kaybederse lider kapatıyoruz haftayı. Biz Mehmet abi (Özbek) ile kampta konuştuk. Bazı şeyleri rapora dökelim diye. Söz uçar yazı kalır. 
Üç kupalı sezon sonrası başarıyı satamama konusunda bizim de hatalarımız olabilir. Yapılanlar bence bu hataların ürünü değil. Sanki bilerek bizi hataya sürüklemeye çalışıyorlar. 
Benim rahatsızlığım yok. İnsanlar benden daha fazla rahatsız oluyor. Hareket bana yapılıyor, herkes rahatsız oluyor. Hoca isimleri dolaşıyor ortada. Futbolcular ve yönetim yerime hoca ismi veriyorlarmış. Bana da sorsunlar, ben de isim önerebilirim. Kendime 2-3 gün kafa izni vereceğim.
Ve barış
Hamza Hamzaoğlu 2-0 kazanan oyuncularını saha içinde tek tek kutladı. Astana'da kendisine tepki gösteren Podolski'ye sarılan Hamzaoğlu, Alman oyuncunun kirlenen yüzünü de elleriyle temizledi.
Astana'da öfkeliydi
Astana karşısında 68. dakikada oyundan alınmasına sinirlenen Lukas Podolski dün attığı golle kendine geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...