Constant İstanbul'u karıştırdı

Constant İstanbul'u karıştırdı

SPOR Haberleri

Atatürk Havalimanı'nda polis ile yaşadığı tartışma nedeniyle kelepçelenerek gözaltına alınan Constant, savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra bırakıldı

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, dün Fransa'nın Nice kentine gitmek için geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı. Ekonomi sınıfı bileti olmasına rağmen Business Class yolcuları için bulunan bölümden geçmek isteyen ve güvenliğin buna engel olması nedeniyle İngilizce küfür eden Constant, kelepçe takılarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Bakırköy Adliyesi'nde savcı karşına çıkan Gineli futbolcu, hatalı olduğunu kabul etti ve serbest bırakıldı. Ayrıca Constant'ı Atatürk Havalimanı'na getiren taksici de parasını alamadığı iddiasıyla Trabzonsporlu futbolcudan şikayetçi oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...