"Quaresma yeleği hocaya değil yere attı!"

"Quaresma yeleği hocaya değil yere attı!"

SPOR Haberleri

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Quaresma yeleği hocaya değil kendine attığını söyledi. Hoca ile Quaresma arasında sorun yok" dedi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, A Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Quaresma ile Şenol Güneş arasında sorun olmadığını vurgulayan Albayrak, "Quaresma ile ilgili herhangi bir problemimiz yok. Lig çok uzun bir maraton. Yeri gelir Gomez, yeri gelir Cenk oynayabilir. Quaresma ilk 11 oynar, Olcay kenarda kalır, Gökhan Töre kalır. Kimse kenarda kalacak diye de üzülmemeli. Kimsenin hocayla problemi yok. Geçen sezon dar bir rotasyon vardı. Hocamız bunu bildiği için de herkesi hazır ve diri tutmak istiyor. Türkiye'de biri yedek kaldığı zaman başlıyorlar kaşımaya, hemen problem varmış gibi algı yönetimine gidiyorlar.
 
OUARESMA BİZE ANLATTI
 
F.Bahçe maçında hoca, üçüncü değişiklik hakkını İsmail'den yana kullandı. Quaresma'yı almadı. Yeleğini yere attı. Maçtan sonra konuşurken bunlar 'winner' oyuncu, kimse yedek kalmak istemez. Derbi galibiyetinde payınızın olmasım istersiniz. Kendisine karşı attı, hocaya karşı değil. Kendisi aynen böyle söyledi. Hocamız da çok iyi yönetti şu ana kadar."
 
Kaynak:Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...