Gökhan Karadeniz; 'Göztepe'yi hak ettiği yere...'

/ Kaynak: AA
Gökhan Karadeniz; 'Göztepe'yi hak ettiği yere...'

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenen Göztepe'nin 2. golünü kaydeden Gökhan Karadeniz, Göztepe'yi hak ettiği yere taşımak istediklerini söyledi.

Gökhan Karadeniz, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında  Yeni Malatyaspor karşısında gol attığı için çok mutlu olduğunu belirtti. 
 
Aldıkları galibiyetin çok değerli olduğunu bildiren Gökhan Karadeniz,  "Takım olarak kendimize olan güvenimizin artmasını istiyorduk. Bu galibiyetle  benim ve bütün takım arkadaşlarımın güveni yerine geldi. Gol attığım için de çok  mutluyum. Seri galibiyetler alarak Göztepe'yi hak ettiği yere taşımak istiyoruz"  ifadesini kullandı 
 
Bu sezon ligde ilk kez forma giyen kaleci Oğuzhan Bahadır da  müsabakanın ağır zeminde oynandığını, zor müsabakayı, ilk dakikalarda kolay bir  hale çevirdiklerini kaydetti. 
 
İkinci yarıda biraz zorlandıklarını ancak hak ettikleri bir galibiyet  aldıklarını belirten Oğuzhan Bahadır, "Bu galibiyet inşallah bir serinin  başlangıcı olur. Yeni Malatyasporlu futbolcu arkadaşlarıma bu zeminde özellikle  kış aylarında başarılar diliyorum" yorumunda bulundu. 
 
Takım kaptanı Ertuğrul Arslan da deplasmanda aldıkları 3 puanın çok  önemli olduğunu ve bütün takımı tebrik ettiğini belirtti. Müsabaka sırasında  Mehmet Erdem Uğurlu ile kısa süreli bir gerginlik yaşandığını belirterek, "Mehmet  Erdem benim çok sevdiğim kardeşimdir. Sahanın içinde o an gelişen bir anlık  gerginlik oldu. Maçtan sonra sarılıp öpüştük. Biz bir aileyiz ve birliğimiz  bozulmaz" değerlendirmesini yaptı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...