Pereira: "Bu sonucu aklım almıyor"

Pereira: "Bu sonucu aklım almıyor"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-2 biten Akhisar Belediyespor karşılaşmasını değerlendirirken, "Bu sonucu aklım almıyor" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-2 sona eren Akhisar Belediysopr maçını değerlendirdi. 


"Tüm takım halinde sorumluluğumuzu bilmemiz lazım" diye sözlerine başlayan Portekizli çalıştırıcı, "Şampiyonluğu isteyen bir takım 2-0 öndeyken böyle 2 gol yiyemez. Sebepsiz ve inanılmaz hatalarla kalemizde gol yedik. Rakibimiz pozisyona bile giremiyordu. Ortada hiçbir şey yokken rakip bir gol buldu. Şampiyonluğu isteyen bir takım bu yolda ilerlerken 2-0'dan skoru 2-2'ye getirmez. Bu sonucu aklım almıyor. Bu karşılaşma nasıl 2-2'ye geliyor anlayamıyorum. Beni şaşırtan bir nokta, böyle tecrübeli oyuncular 2-0 öndeyken, nasıl skorun berabere gelmesine izin veriyor. Şampiyonluğa oynayan bir takım böyle bir hata yapamaz. Tüm sorumluluk benimle birlikte tüm takımda. Takım her duran topta gol yiyor. Bunun üzerine çok çalışıyoruz ama anlayamadığım bir şekilde böyle gol yemeye devam ediyoruz. Gerçekten anlayamadığım bir sonuçla sahadan ayrılıyoruz" dedi.


Maçı 4,5,6-0 yapacak pozisyonlar bulduklarını savunan Pereira, "Bu sonuç nasıl oldu aklım almıyor. Rakibin kendi geliştirdiği olgun ataklı pozisyon yok. Rakibe kendi ellerimizle pozisyonları hazırladık. 4,5,6-0 öne geçecekken ve skor 2-0 lehimizeyken nasıl 2 gol yedik, anlamıyorum. Çalışacağız ve hatalarımızı antrenmanlarda elimizden geldiğince düzelteceğiz. Hatalarımızı çalışıp onları düzeltip diğer maçlara öyle çıkmalıyız. Bu konuların üzerinde bu kadar dururken bu golleri nasıl yiyebiliyoruz. Herkes bu sorumlulğu almalı. İlk sırada ben geliyorum ama sadece ben değil bütün takım hatalarını anlamalı. Rakibi biz uyandırdık, biz heveslendirdik. Rakibin olgun atağı yoktu ama rakibimize fırsat verdik. Rakibin kontra atağı yok. Hiç yoktan boşu boşuna kalemizde 2 gol gördük ve istediğimiz sonucu alamadık, ben bunu anlayamıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...