Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da büyük zirve

Trabzonspor'da büyük zirve

SPOR Haberleri

Başkan, sportif direktör ve Şota, milli arada bir araya gelecek.

Süleyman Hurma ve Şota da futbolcularla toplantı yapacak ve ''Gördüğünüz gibi kimse üzerinden zaman geçince iyi futbolu hatırlamıyor'' diyecek, bundan sonra yaşanacak disiplinsizliklere de ağır ceza yolda. Trabzonspor'da üst üste gelen 3 mağlubiyet takımın sadece matematiksel hesaplarını değil, kimyasını da bozdu. Genel spor kamuoyu bu kayıp puanlarda hakem hatalarının rol oynadığına inansa da Bordo-Mavililer, ortaya çıkan tabloyu mazeretlerle değerlendirmek istemiyor. Bu paralelde Karadeniz ekibinde milli arada dev bir zirve ve görev dağılımı yapılacak.
'MAZERET İSTEMİYORUM'
Kendilerine 'operasyon' yapıldığını ve bunu yapanlarla hesaplaşacaklarını söyleyen Trabzonspor Başkanıİbrahim Hacıosmanoğlu, takımın saha dışındaki gelişmelerden etkilenmemesi için gerekeni yapacak. Sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota ile görüşecek olan Hacıosmanoğlu, ''Gereken neyse ben bunu yapacağım. Ne tonda konuşulması gerekiyorsa konuşacağım. Takım bu işlerin dışında kalmalı. Oyuncular sadece şunu bilsin yeter, bizim hakkımızı her şartta koruyacak bir başkanları var. Onlarda bir umutsuzluk, karamsarlık görmek istemiyorum. Ayrıca gerekirse hakemi de yeneceğiz. Bu konuda bir mazeret kabul etmiyorum'' ifadelerini kullanacak. 
ERKAN ÖZÜR DİLEYECEK
Takımla görüşmeyi ise Hurma ve Şota yapacak. Burada asıl üzerinde durulacak nokta ise son günlerde soyunma odasında yaşananlar ve genel ruh hali. Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasındaki kavganın neden olduğu gerilim an önce sonlandırılacak. Ayrıca bu tartışmanın dışarıya nasıl yansıdığı da araştırılacak, sorumlular bulunursa cezalandırılacak. Bunun yanı sıra Erkan'ın kırmızı kartı, Constant'ın hava limanında yaşadıkları da masaya yatırılacak, oyuncuların dikkati çekilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...