HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özdemir: Kararı savcı değil hakim verir

Özdemir: Kararı savcı değil hakim verir

SPOR Haberleri

TFF Başkan Vekili Özdemir, kararı savcının değil hakimin vereceğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Futbolda şike" davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın beraatinin istenmesiyle ilgili, "Kararı savcı değil hakim verir. Savcı teklif etti, hakim 9 Ekim'de kararı verecek" dedi.

Özdemir, Gaziantep Üniversitesi'nde katıldığı söyleşinin ardından açıklamalarda bulundu.

"Futbolda şike" davasıyla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Özdemir, "Savcı beraat istedi. Karar cuma günü. Karar çıkmadan konuşmak doğru değil. Netice olarak kararı savcı değil hakim verir. Savcı teklif etti, hakim 9 Ekim'de kararı verecek" ifadelerini kullandı.

UEFA Başkanı Michel Platini'nin Türkiye'yi ziyaret etmesi durumunda, kendisiyle bir görüşme yapıp yapmayacağı yönündeki soruya da Özdemir, "13 Ekim'de biliyorsunuz İzlanda ile Konya'da maçımız var. Platini'nin o maça gelip gelmeyeceği konusunda henüz bize haber gelmedi. Ben de o gün Konya'da olacağım. O, UEFA'nın başkanıdır, ben de TFF Başkan Vekiliyim. Ortam olursa tabii ki konuşurum, niye konuşmayayım?" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...