Sneijder ile sözleşme uzatan G.Saray'ın ikinci adresi belli

Sneijder ile sözleşme uzatan G.Saray'ın ikinci adresi belli

SPOR Haberleri

Hakan'ın yükselen performansı sonrası yönetim, tecrübeli futbolcuya 2 yıllık yeni teklif götürecek. Hamit ve Emre'nin ise işi zor

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Wesley Sneijder ile imzalar atıldı. Gözler, kontratları sona erecek diğer oyunculara çevrildi. Hakan Balta, Hamit Altıntop ve Emre Çolak, 2015-16 sezonu itibarıyla boşa çıkacak. Yönetim, Hakan Balta'nın geçen sezonun ikinci yarısından bu yana gösterdiği performanstan oldukça memnun. Tecrübeli futbolcu ile sezon devam ederken masaya oturmayı düşünen sarı-kırmızılılar, 2 yıllık yeni sözleşme yapmak amacında. Hakan Balta, bugüne kadar Galatasaray ile 196 maça çıktı. Galatasaray kariyerinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Hamit Altıntop için henüz karar verilmedi. Dizinde yaşadığı problem sebebiyle ameliyat olan tecrübeli futbolcunun sahaya dönüşü ve performansı, sözleşme için belirleyici olacak. Bu sezon Galatasaray'dan yıllık 2 milyon 750 bin avro kazanan başarılı futbolcudan, takımda kalması halinde indirime gitmesi istenecek.
Son karar Hamzaoğlu'nun
Emre Çolak ise zor bir dönemden geçiyor. Atletico Madrid maçında taraftarların protestolarına maruz kalan genç futbolcu son haftalarda fazla forma şansı bulamıyor. Antrenmanlarda teknik ekibin özel olarak ilgilendiği sarı-kırmızılı futbolcu, yeniden takıma girmek amacında. Yönetimin sözleşme uzatmak istediği genç futbolcunun geleceği, Hamza Hamzaoğlu ile sezon içinde yapılacak görüşmelerden sonra netlik kazanacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...