Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder, "İçin rahat olsun başkan"

Sneijder, "İçin rahat olsun başkan"

SPOR Haberleri

Sözleşme uzattıktan sonra kafası rahatlayan Sneijder'ın, “Merak etmeyin geçen seneki kupaları yeniden kazanacak gücümüz var” sözleri başkanı sevindirdi

G.Saray'ın sözleşmesini 2018'e kadar uzattığı Wesley Sneijder, imzanın ardından Başkan Dursun Özbek'le bir araya geldi.


Takımın gidişatı için görüşlerini bildiren Hollandalı yıldız, sezon başından beri eleştirilerin hedefi olan Başkan'ın içini rahatlattı. Kontrat uzattıktan sonra iyice kafası rahatlayan Sneijder, takımın daha iyi futbol oynayarak geçen sezonki başarıyı yeniden yakalayacağını söyledi.




Özbek'e tekrar kupalar kaldırmak için kendisinin de elinden geleni yapacağının garantisini veren Wes'in, “Ben her zaman kazanmak isteyen hırslı bir oyuncuyum. Takım arkadaşlarımın da böyle olduğunu biliyorum. Siz hiç merak etmeyin başkanım. Geçen sezona da kötü başlamamıza rağmen unutulmaz bir başarı yakaladık. Aynı başarıyı tekrarlayacak gücümüz var” dediği öğrenildi.


Kaynak:Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...