Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 hafta önceden Kadıköy hazırlığı

3 hafta önceden Kadıköy hazırlığı

SPOR Haberleri

Dursun Özbek 20 bin TL olan galibiyet primini 40 bine çıkardı ve ligde art arda gelen iki galibiyetin paraları yatırıldı.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve yönetimi sarı kırmızılı takıma prim ve ödeme jesti yaptı.
 
Sarı kırmızılılarda elde edilen Gaziantepspor ve Başakşehir maçlarının galibiyet primlerine sürpriz şekilde 'derbi' tarifesi uygulandı. Futbolcu başına 20'şer bin lira olan bir galibiyetin ödülü başkan Dursun Özbek'in onayı ile iki katına çıkarıldı. Galatasaray'da bu iki galibiyet başına oyunculara 40'ar bin lira prim dağıtıldı.
Sarı kırmızılı yönetimin futbolculara asıl sürprizinin ise 9. haftada Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe derbisi olduğu ortaya çıktı.
 
ASIL JEST DERBi MAÇA SAKLANIYOR
 
16 yıllık Kadıköy deplasmanındaki galibiyet hasretinin son bulmasını isteyen başkan Dursun Özbek ve yönetiminin asıl prim jestini Fenerbahçe galibiyeti halinde yapacağı öğrenildi. 
 
G.Saraylı futbolcuların 25 Ekim'de oynanacak derbiyi zaferle tamamlaması halinde sarı kırmızılı yönetimin 40 bin liralık derbi primini de iki katına çıkarma hazırlığı içinde olduğu belirtildi. Yani Galatasaray 16 yıllık fobiyi kırıp Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerse futbolcular ceplerine 80'er bin TL prim koyacak.
 
ASTANA MAÇI ÖNCESi 11 MiLYON EURO ÖDEME
 
Yönetim, Kazakistan deplasmanı öncesi futbolculara 2 aylık transfer taksitlerini ödedi, UEFA'ya gönderilecek 'borçsuzluk' kağıdı tamamlandı.
 
GALATASARAY'da futbolcuların motivasyonunu artırmak adına uyguladığı jest prim ile sınırlı kalmadı. Sezonu şampiyon olarak tamamladıkları geçen yıl aralık ayına kadar 2014-2015 sezonuna dair hiçbir ödeme alamayan Galatasaray futbol takımına ilk jest Astana deplasmanı öncesinde yapıldı.
 
2 AYLIK ÖDEME YAPILDI
 
Kazakistan deplasmanı öncesinde G.Saraylı futbolcuların ağustos ve eylül ayını kapsayan 11 milyon Euro'luk transfer taksitlerinin tamamını hesaplarına yatırdı. Böylece UEFA'ya gönderilecek 'borçsuzluk' kağıdı zorlanmadan imzalatıldı.
Kaynak:Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...