Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Guiza, Van Persie'ye fark attı

Guiza, Van Persie'ye fark attı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda, ilk 12 maçında 5 gole katkısı bulunan Van Persie, aynı süreçte 9 gole direkt etki eden Daniel Guiza'nın gerisinde kaldı.

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen Robin van Persie şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.
 
Hocası Vitor Pereira ile arası soğuk olan yıldız futbolcu, Bursaspor'dan kadroya katılan Fernandao'nun gölgesinde kaldı. Manchester United'dan büyük uğraşlar sonunda alınan ve kendisi için adeta bir servet harcanan Hollandalı yıldızın geleceği merak konusu oldu. 
 
Hollandalı 4 gol attı 
 
Robin van Persie şu ana kadarki performansıyla, sarı-lacivertli ekibin son yıllarda en çok eleştirilen forvetleri arasında yer alan Daniel Guiza'nın gerisinde kaldı. Van Persie takımdaki ilk sezonunda şu ana kadar 12 resmi maça çıktı ve 4 kez fileleri havalandırdı. Ligde 3 ve Avrupa Ligi'nde 1 olmak üzere bu golleri atan oyuncu 1 kez de asist yaptı, toplam 5 gole direkt etki yaptı. 
 
İspanyol'dan 6 gol  
 
Daniel Guiza ise sarı-lacivertli forma ile ilk sezonundaki ilk 12 resmi maçında 6 gol kaydetmişti. Bu gollerin 3 tanesini ligde atan İspanyol futbolcu, diğer 3 golü ise Avrupa arenasında filelere gönderdi. Bu maçlarda ayrıca 3 de asist yapma başarısı gösteren ve toplam 9 golde imzası bulunan Guiza'nın performansının, Van Persie'den hayli iyi olması şaşkınlık oluşturdu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...