Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu: Ben kusursuzum

Emre Belözoğlu: Ben kusursuzum

SPOR Haberleri

En çok tepki toplayan futbolculardan Emre Belözoğlu, kendisini hatalı görmediğini belirterek, “Benden nefret edenler vicdansız” dedi.

Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olmasına karşın agresif tavırları nedeniyle zaman zaman tepki ile karşılanan Emre Belözoğlu, yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Galatasaray'ın 17 Mayıs 2000'de UEFA Kupası'nı kaldıran kadrosunda yer alan, ardından Inter ve Newcatle deneyimleri yaşadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli oyuncu, hiçbir zaman saha dışı olaylarla gündeme gelmediğini söyledi.
"HAYATLARININ NEFRET MERKEZİNE KOYDULAR"
Bir ara İngiltere'de ırkçılık ile suçlanan, iki dönemde toplam 6.5 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'e transfer olan 35 yaşındaki Emre, Türkiye'de bazı insanların kendisinden nefret etmeleri konusunda, “Bunu vicdansızlıklarına bağlıyorum. İnsanlar nasıl beni kendi hayatlarındaki nefret merkezlerine koyabildiler anlamıyorum. 
Kendimde bir hata görmüyorum. Kendi vicdanlarını sorgulasınlar” ifadelerini kullandı. Futbol Extra'nın ekim sayısına konuşan yıldız oyuncu, “Türkiye'ye dönüşümle ilgili birçok konuda 'İyi ki bunu yapmışım' dediğim oldu; Fenerbahçe'ye gelmek gibi. Ama 'Keşke gelmeseydim' dediğim anlar da oldu” diye konuştu. 
"HAYALLERİMİN ÖTESİNİ GÖRDÜM"
Inter'deki ikinci sezonunda birçok Avrupa takımının kendisini istediğini vurgulayan Emre, “O dönem dünyanın en popüler ligi, en iyilerin oynadığı lig İtalya idi. İngiltere ve İspanya bu kadar popüler değildi. Inter'de çok rahattım. Devamlı oynuyordum. Önüme kazandığım paranın çok üzerinde bir mukavele teklif ettiler. Inter de gidişime sıcak bakmadı. Hatta o zaman başkan, 'Emre ve Zanetti dokunulmazlar' ifadesini kullanmıştı" şeklinde konuştu.
"ÇOK DAHA BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAYABİLİRDİM"
Tecrübeli oyuncu, şöyle devam etti: “Çocukluğumdan bu yana her zaman oynadığım takımda kendimi özel hissettirdiler. Zeytinburnuspor altyapısında oynarken bile beni izlemek için taraftar gelirdi. Futbol becerime güveniyorum. Çok daha büyük takımlarda oynayabilirdim. Ama şunu da söylemeliyim ki çocukluk hayallerimin çok üzerine çıktım. O dönemler hayalim Zeytinburnuspor'da oynayıp, kaptanlık yapmaktı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...