Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolga, 'Yemeyelim kardeşim ne gerek var'

Tolga, 'Yemeyelim kardeşim ne gerek var'

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Eskişehirspor maçının son anlarında galibiyeti riske atınca kaptan Tolga Zengin küplere bindi: “3-4 farklı alacağımız maçı berabere bitirecektik.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etti ve F.Bahçe'nin de Akhisar karşısında puan kaybetmesiyle liderlikteki yerini daha da sağlamlaştırdı. Ancak Eskişehir mücadelesinde kaçan sayısız fırsatın ardından 87. dakikada yenilen golle galibiyetin riske atılması ve 90+5'te de ev sahibi ekibin bir topunun direkten dönmesi tüm oyuncuların keyfini kaçırdı. Bu duruma en çok sinirlenen ise kaptan Tolga Zengin oldu. 
 
Tecrübeli file bekçisi, soyunma odası koridoruna girdiğinde “Yemeyelim arkadaş, gol yemeyelim! 3-4 farklı kazanacağımız maçı neredeyse berabere bitirecektik” diye söylendi. Bu sırada takım arkadaşlarının “Tamam kaptan sinirlenme, öyle ya da böyle kazandık” demesi de Tolga'nın sakinleşmesi için yeterli olmadı. 
 
'TABİİ Kİ KAZANACAĞIZ AMA...'
 
31 yaşındaki eldiven arkadaşlarının bu sözleri üzerine “Tabii ki kazanacağız. Biz Beşiktaş'ız, büyük takımız, elbette kazanacağız. Fakat maçı anlamsız şekilde riske sokuyoruz, ne gerek var? Yemeyelim gol, bitsin. Ben kimseyi suçlamıyorum, herkes hata yapabilir, ben de yapabilirim, olabilir ama yemeyelim, takım halinde ne gerekiyorsa yapalım ve gol yemeyelim! 
 
Rahatça maçı kazanacakken taraftarların yüreğini ağzına getiriyoruz, bizim buna ne hakkımız var? Gol yemeden maçı bitirmek varken, neden insanlara tırnaklarını yediriyoruz. Yok yere biz de geriliyoruz taraftarlar da” diyerek hem arkadaşlarını uyardı hem de yaşadığı stresin ardından içini döküp biraz olsun rahatladı.
 
Kayna:Sampiy10

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...