Beşiktaş, Kütahya'da genç yetenek avında

Beşiktaş, Kütahya'da genç yetenek avında

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki genç yeteneklerin izlenip, onların yeteneklerini keşfetme imkanı sağlandı.

Beşiktaş Özkaynak oyuncu izleme departman şefliği tarafından başlatılan "İzlenmeyen çocuk kalmasın" projesi kapsamında, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden Ersin Aslan, Kütahya'ya Beşiktaş adına futbolcu izleme yetkilisi olarak görevlendirildi.
 
Proje hakkında bilgi veren Ersin Aslan, ilk etapta ilimizde 2002, 2003, 2004 ve 2005 doğumlu çocukların izleneceğini belirtti. Ayrıca Arslan, futbolcu seçmeleri yapılacağını ve Kütahya'da diğer illerin de katılımı ile yapılacak olan turnuvada bu oyuncuların vitrine çıkacağını ifade ederken, burada beğenilen oyuncuların Beşiktaş alt yapısına kazandırılacağını söyledi.
 
Ersin Aslan diğer yaş gruplarında da seçme ve izleme faaliyetlerinin devam edeceğini vurguladı. Kendisine bir başka süper lig ekibinden de aynı teklifin geldiğini belirten Aslan, Beşiktaş scout ekibinde bulunmaktan mutlu olduğunu ve Kütahya'da bu projeyi üç antrenör ile birlikte yürüteceğini, belirtilen yaş gruplarındaki futbolcu adayı ve velilerin kendisi ile iletişime geçmelerini istedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...