Everton'lu Cleverly'nin evine beyzbol sopalı hırsızlar girdi

Everton'lu Cleverly'nin evine beyzbol sopalı hırsızlar girdi

SPOR Haberleri

Evertonlu Tom Cleverly yıldız futbolcunun ailesi ile birlikte yaşadığı evine zorla giren kişiler korku dolu anlar yaşattı.

Olayın Cuma gecesi, Everton ile Liverpool arasındaki Merseyside derbisinden iki gün önce yaşandığı ortaya çıktı. Polis kaynakları bir adam, bir kadın ve iki yaşında bir çocuğun soygunun hedefi olduğunu duyurdu. 
 
3.5 milyon sterlinlik malikanesinde o esnada eşi ve çocuğuyla birlikte yıldız futbolcunun da bulunduğu belirtildi. Haydutların ellerinde beyzbol sopaları ve coplarla geldikleri ancak kimsenin yara almadığı belirtildi. 
 
Cleverly'nin 15 bin sterlinlik bilezik, 50 bin sterlinlik saat ve 10 bin sterlinlik çantayı, hırsızların alıp gitmelerini arkalarından izlemek zorunda kaldığı kaydedildi. 100 bin sterlinlik arabayı da alan hırsızların kayıplara karıştığı kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...