Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Baliç: Başarılı olmak istiyorum

Baliç: Başarılı olmak istiyorum

SPOR Haberleri

PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.

Kardemir Karabükspor, 17 Ekim Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından kendi tesislerine başladı. Antrenman öncesi Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ve taraftarlar Baliç'e çiçek verdi. Baliç, çok kaliteli oyuncalara sahip iyi bir takım olduklarını düşündüğünü söyledi. Süper lige çıkmak için güçlü ve iddialı bir ekip olduklarını ancak var olan hatalarını da düzeltmek için çalışacaklarını ifade eden Baliç, "Çok çalışmamız ve bunu devam ettirmemiz lazım. Sadece ben değil bütün camia bunu bizden bekliyor. Biz de aynı şekilde taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Hedefimiz süper lige çıkmak ve bunu başaracağız. Buraya bunun için geldim" dedi. Yıllar sonra Türkiye'de futbolculuğu dışında antrenör olarak bulunmasından dolayı duygularını ifade eden Baliç, şöyle devam etti:

"Uzun zamandır Türkiye'deydim. 5 yıl Bosna Milli takımındaydım. Artık zamanı geldi. Türkiye'de futbolun nasıl oynandığını ve futbolcuların bir çoğunu biliyorum. Türk futboluna faydalı olmak istiyorum. Başarılar yaşatmak istiyorum. İnşallah bunu başaracağız. Kendime çok iyi güveniyorum, takımıma çok güveniyorum."

Ligde her maçın final maçında geçtiğini belirten Baliç, ''Bir iki maç kazandığınızda veya kaybettiğinizde sıralama değişiyor. Biz de bunun farkındayız. Karşıyaka takımını iyi analiz edeceğiz. Ona göre çalışacağız, kadro ve taktik kuracağız. İnşallah güzel bir başlangıç yapacağız.'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...