Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cruyff'dan Ronaldo ve Messi kıyası

Cruyff'dan Ronaldo ve Messi kıyası

SPOR Haberleri

Ronaldo ile Messi'yi kıyaslama yarışına Johan Cruyff da katıldı.

Berlin'de yapılan Aspira4Sport kongresine katılan Johan Cruyff; Messi mi, Ronaldo mu sorusuna, “Ronaldo'nun üstüne takım kuramazsınız” diyerek cevap verdi.

Barcelona eskisi gibi değil

Barcelona'nın geçen yıllarda oynadığı futbol ile bu yılki futbolu arasındaki tutarsızlığı hakkındaki görüşlere, “Tabii ki bu Barcelona ile diğerleri arasında bir fark görüyorum. Siz görmüyor musunuz? Tek yaptığım; soru sorduğunuzda fikirlerimi belirtmek, eleştirmek değil” dedi.

Ronaldo sadece golcü

Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo arasındaki çekişmeye de değinen efsane Hollandalı, “Her zaman daha küçük, doğuştan yetenekli oyuncuları sevmişimdir çünkü ben de öyleydim. Cristiano harika bir futbolcu ama o sadece bir golcü. Hiçbir zaman için etrafına takım kurulacak bir oyuncu,  takımın nasıl oynayacağını söyleyen isim olmayacak. Onun işi son ürün; gol” dedi.

Harika oyuncu ile golcü arasındaki fark

Diğer yandan Messi'nin daha fazla takım oyuncusu olduğunun altını çizen Cruyff, “Paslaşır, sayısız asiste imza atar. Bana göre, harika bir oyuncu ile harika bir golcü arasında çok büyük fark var” diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...