Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Pereira'nın 5 önlem planı!

İşte Pereira'nın 5 önlem planı!

SPOR Haberleri

Takımdaki sorunları tespit ederek bu sorunları gidermenin yollarını arayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira'nın 5 maddelik önlem planı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira milli takım arasında takımdaki sorunları tespit ederek bu sorunları gidermenin yollarını arıyor.

İşte 5 maddede Pereira'nın önlem planı...


1- Beşiktaş, Celtic ve Akhisar Belediyespor maçları başta olmak üzere duran toplardan yenen goller ve ceza sahasında oluşan tehlikeler üzerinde durulacak. Savunmadaki bu sıkıntıyı çözmek için duran toplarda ağırlıklı olarak alan savunmasının, zaman zaman da rakibe göre adam adama savunmanın üstünde durulacak. Pereira antrenmanlardan sonra savunma oyuncularına özel program dahilinde çalışma yaptırmayı planlıyor.


2- Sene başından beri istenen orta sahadaki hızlı ve akıcı oyunun dozu arttırılacak. Oyunu 2.bölgeden hücuma daha hızlı taşımak ve daha seri pas akışı sağlanması istenecek. Oyunculardan topun daha az ayaklarında kalması ve topun daha hızlı dolaştırılması istenecek. Bu durum üzerine orta saha oyuncularına özel pas çalışmaları yaptırılacak.


3- Tüm oyunculardan ilk 11 oynayacakmış gibi sürekli hazır olmaları istenecek. Üç kulvarda mücadele edildiği ve geniş rotasyonda herkese ihtiyaç duyulacağı anlatılacak. Herkesten aldığı sürelerde formanın hakkını vermesi istenecek. Oyuncular özellikle teknik ekibin kararına saygı duyulması konusunda uyarılacak.


4- Antrenmanlarda konsantrasyon artırıcı çalışmalar yaptırılacak. Takımdaki ana problemin mental olduğunu düşünen teknik ekip bireysel ve takım halinde özel programlar hazırlayacak.


5- Oyunculardan rakip savunmanın top çıkarmasına izin verilmemesi istenecek. Her hücumun savunmadan başladığı vurgusuyla hücüm oyuncularından önde presin dozunu artırmaları istenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...