Arda Turan'dan Sneijder ve RvP'ye ince?mesaj:

Arda Turan'dan Sneijder ve RvP'ye ince?mesaj:

SPOR Haberleri

Milli futbolcu, “Biz puan kaybetsek de gidiyoruz. Ayrıca Kazakistan'a da başarılar diliyorum” ifadesini kullandı

A Milli Takımımızın yıldızı Arda Turan, EURO 2016 elemelerindeki kritik maçlar öncesinde çarpıcı konuştu. Ay-yıldızlı futbolcu, “Puan kaybedecekler” diyen Hollanda Milli Takım yıldızları Sneijder ve Van Persie'ye, “Hesapları iyi yapsınlar, puan kaybetsek de gidiyoruz. Biz kendi işimize bakacağız” şeklinde göndermede bulundu. Hollanda Teknik Direktörü Blind'in, Çek Cumhuriyeti çalıştırıcısı Vrba'ya e-mail atması ile ilgili olarak, “Biz de Kazakistan'a başarılar diliyoruz” ifadelerini kullanan Arda, “Artık tüm şanslar kendi elimizde. Büyük bir avantajımız var. İki maçı 4 puanla ya da 6 puanla geçip, şansımızı yüzde 50'ye getirmek istiyoruz. Bu jenerasyonun Avrupa Şampiyonası'na gitmeye ihtiyacı var” vurgusu yaptı. Yıldız oyuncu, Instagramdan yaptığı paylaşım için ise, “Milli Takım benim için çok özel. Hayatım boyunca büyük hisler yaşadım. Bazen heyecandan uykularımın kaçtığı oluyor. Beni buralara getiren bu heyecanımdır. Heyecanımı paylaştım, dertleşme diyelim” ifadelerini kullandı. Arda Turan, “Letonya, Hollanda maçında verdiğimiz mücadele, bir de bu turnuvanın büyük bölümünde iyi oynuyoruz. Umut ediyorum ki, hak ettiğimizi alacağız. Herkes çok özverili. Umarım turnuvaya gideriz” açıklamasını yaparken ülke imajının Avrupa Şampiyonası'na gidince iyice düzeleceğini söyleyerek, “Bir önceki jenerasyon çok üst düzeydi. Bu seviyede beraber oynamak çok önemli. İnsan oynadıkça gelişir. Şimdi takım arkadaşlarım daha tecrübeli. Hep beraber bu yoldan geçmek istiyoruz. Hocamızın başımızda olması, buraların tecrübesine sahip olması avantajımız” diyerek sözlerini tamamladı.
ARDA'DAN AFORİZMA DOLU MESAJ:
Arda Turan, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile gündeme oturdu. Duygusal bir mesaj paylaşan yıldız oyuncu, “Kendimi kötü hissediyorum. Bazen doyumsuzluğuma, aç gözlülüğüme kızıyorum. Hiçbir şey yokken Allah çok şey verdi ama işte insanız; hep biraz daha fazlasını çekiyor nefis. Daha fazla para, daha fazla araba, daha fazla ev... İnanın hiçbir şey olmuyor. Olmayan olsun, olan daha fazla istiyor. Bu mücadele hayatı alıp gidiyor.” Meşhur bir futbolcu olmadan önceki yıllarından özlemle bahseden Arda, şunları yazdı: “Eskiden haftada bir kere köfte yerdik. Çok iyiydi bizim Atilla Ağabey'in köftesi. Çeyrek severdim, ekmeği çıkartıp üstüne kapatırdı. Şimdi her gün köfte var ama aynı tat yok. Böyle bir şey işte. Hayatın sınavı yokken, özlem duyulan varken sıkılan annem, 'Bazen 70 metrekare evi özlüyorum' diyor. Haklı çünkü o zamanlar daha samimiydi her şey.” Arda, “Hayata karşı yaptığım haylazlıklardan, hayattan özür diliyorum. Çok hata yaptım ama asla niyetim kötü değildi. En önemlisi, Allah'a ne kadar şükretsem az çünkü bana verdiklerini, bana verdiği akılla hayal bile edemezdim” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...