Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray kabusu gördü! Şimdi ne olacak?

Galatasaray kabusu gördü! Şimdi ne olacak?

SPOR Haberleri

Podolski ve Burak'ın Gençlerbirliği maçında oynama ihtimali yok. Galatasaray'da tek alternatif Umut Bulut kalırken, Sinan'a da 11 yolu açıldı.

Trabzonspor ve Başakşehir'i yenerek ligde ikinci sıraya yükselen ve yeniden zirve yarışına ortak olan Galatasaray, Almanya'dan gelen haberle sarsıldı. Sezon başında Burak'a alternatif bir forvet transfer etmeyen Cimbom'da teknik heyet Podolski'nin de sakatlanmasıyla kara kara düşünmeye başladı. Avni Aker'deki karşılaşmada sağ arka adalesi yırtılan Kral, Gençlerbirliği önünde yok, derbiye yetiştirilmesi için de yoğun çaba sarfediliyor. Podolski de ayağındaki şişlik nedeniyle Alman Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı.
 
SAĞLIK EKİBİ SEFERBER
Bu sezon 7 maçta 4 kez fileleri havalandıran ve Aslan'ın ligdeki en golcü ismi olan Polonya asıllı forvetin tedavisine İstanbul'da devam edilecek. Sağlık ekibi, sol ayak bileği kapsülünde zedelenme tespit edilen Lukas Podolski için seferber olmuş durumda. Yıldız oyuncunun milli aradan sonra oynanacak G.Birliği karşılaşmasına yetiştirilmesine çalışılıyor. Sarı-kırmızılılarda, Burak ve Podolski'nin yokluğunda ileri uç için tek alternatif olarak Umut kalıyor. Hamzaoğlu'nun Sinan'ı da 11'e almaktan başka çaresi kalmıyor.
 
Kaynak:Amk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...