Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Wesley Sneijder'in kâbus haftası

Wesley Sneijder'in kâbus haftası

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Wesley Sneijder 10 gün içinde 20 bin kilometre yaparak, 30 saatlik hava yolculuğunun ardından İstanbul'a gelecek

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, seyahat konusunda hayatının en zorlu haftasını geçiriyor. 30 Eylül'de Galatasaray deplasmanda Astana ile karşı karşıya gelirken, kafile bu seyahat için 5 saatlik bir uçak yolculuğu yaptı. 
 
İstanbul'dan Kazakistan'ın başkentine 3420 kilometre giden Sneijder maçın ardından aynı mesafeyi geri döndü. 6840 kilometre ve 10 saatlik uçak yolculuğunu iki gün içinde yapan Hollandalı futbolcu ardından milli takım kampına dahil olmak üzere ülkesinin yolunu tuttu. 
 
Astana'ya iki gidiş, iki geliş
 
Başakşehir maçından sonra Hollanda'ya uçan Sneijder, İstanbul-Amsterdam arasında 2200 kilometreyi 3.5 saatte uçtu. Portakallar'da kafileyle birlikte Kazakistan'ın yolunu tutan Sneijder, Amsterdam'dan Astana'ya 4500 km hava yolu mesafesini 6.5 saatte uçtu. Cumartesi geceki maçtan sonra aynı mesafeyi bu kez geri dönerken kat edecek olan yıldız futbolcu, ülkelerindeki Çek Cumhuriyeti maçına çıkacak. 
 
Sneijder bu turunu tamamladığında 20 bin 200 kilometrelik yolu ve toplamda 30 saatlik hava yolculuğunu geride bırakacak.  
 
İstanbul-Astana               3410 km               5 saat
Astana-İstanbul               3410 km               5 saat
İstanbul-Amsterdam     2200 km               3.5 saat 
Amsterdam-Astana       4500 km               6.5 saat
Astana-Amsterdam       4500 km               6.5 saat 
Amsterdam-İstanbul     2200 km               3.5 saat  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...