Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ada basını Van Persie'nin geri döneceğini iddia etti

Ada basını Van Persie'nin geri döneceğini iddia etti

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldızın Türkiye'yi tercih etmekle hata?yaptığını belirten İngilizler "Van Persie Ada'ya dönecek" diye yazdı

Sezon başında Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olarak İngiltere'yle vedalaşan Robin Van Persie araya kilometreler girmesine rağmen Ada basınından kurtulamadı. Dünya yıldızı olmanın sorumluluğunu sırtında taşıyan Hollandalının attığı adım bile uluslararası medyada yer bulurken, Vitor Pereira'yla yaşadığı gerginliğin manşetlere taşınması kaçınılmaz oldu. Rvp'nin Fenerbahçe macerasını yakından takip eden İngilizler, Uçan Hollandalının Akhisar maçında Fernandao'nun attığı gollere tepkisiz kalmasına geniş yer verirken ilginç yorumlar yapmaktan da kaçınmadı. En büyük yıldız olarak gittiği takımda yedek kalmayı içine sindiremeyen Van Persie'nin Vitor Pereira'ya tepkisi nedeniyle arkadaşının attığı gole dahi sevinemediğini vurgulayan Ada medyası yıldız futbolcunun Türkiye kariyerine planlanandan çok daha önce son verebileceğini öne sürdü.
Hayatından nefret ediyor
Van Persie'nin transfer tercihinde büyük bir hata yaptığını ifade eden Metro Gazetesi, "O hâlâ dünya yıldızı ama işler istediği gibi gitmiyor" yorumunda bulunurken, Daily Star, "Van Persie'nin Fenerbahçe'de tamamen perişan halde olduğunu izleyin. Gelen haberlere göre Hollandalı yıldız Türkiye'de mutsuz" değerlendirmesini yaptı. Manchester Evening News, "United sonrası hayatın olmadığının kanıtı. Robin, Fenerbahçe transferi sonrası mutlu gözükmüyor" satırlarıyla ManU'ya pay biçerken, en ağır iddia Telegraph'tan geldi. Gazete, "Van Persie kesinlikle Fenerbahçe hayatından nefret ediyor. Kariyerinin en mutsuz anlarını yaşıyor. Bu transferin çok kısa sürede kötüye döndüğü gözüküyor" ifadesini kullandı. Akhisar maçında yaşananları Van Persie'yle Pereira arasındaki bağların tamamen kopması olarak niteleyen İngilizler, Hollandalının Premier Lig'e dönebileceğini belirtirken, vatandaşı Koeman'ın onu Southampton'a istediğini bir kez daha hatırlattı.> M.Emin Uluç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...