15 milyonluk fiyasko

15 milyonluk fiyasko

SPOR Haberleri

Beşiktaş, kadro dışı bıraktığı Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk'ün sözleşmelerini feshetti.

Siyah-beyazlılar, Gökhan Süzen'i 2013 yılının ocak ayında 1.1 milyon avro bonservis bedeli karşılığında İstanbul BŞB'den transfer etmişti. Sözleşmesi gereği 1 milyon 925 bin avro para garanti edilen tecrübeli futbolcu, geçen sezon Gaziantepspor'a kiralanmıştı. Bu sezon için 550 bin avro alması gereken Gökhan, 300 bin avro karşılığında sözleşmesini feshetmeyi kabul etti.
Bir resmi maç oynamadan
Beşiktaş, Sezer Öztürk'ü ise, 2013 Temmuz'unda 1.5 milyon avro ödeyerek Fenerbahçe'den almıştı. Aynı yılın ekim ayında takım kaptanı İbrahim Toraman'la kavga ettikten sonra kadro dışı kalan milli futbolcu, bir daha A takım kadrosunda yer bulamadı. Sözleşmesi gereği sezon sonuna dek 1.1 milyon avro ödenmesi gereken Sezer'e fesih bedeli olarak 900 bin avro verilecek. Sezer Öztürk, bir tek resmi maça bile çıkmadan Beşiktaş kariyerini noktalamış oldu. Sezer Öztürk 2 yıl 3 ay içinde Beşiktaş'tan 3.1 milyon euro (yaklaşık cebine 10.5 milyon TL) kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...