Mersin İdmanyurdu'nda hedef Trabzonspor

/ Kaynak: İHA
Mersin İdmanyurdu'nda hedef Trabzonspor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'de geçen 7 haftada sadece 2 puan toplayabilen Mersin İdmanyurdu, galibiyet hasretine Trabzonspor maçıyla son vermek istiyor.

Ligde sadece 2 beraberliği bulunan kırmızı-lacivertli ekip, Trabzonspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürüyor. 
 
KAHRAMANLI: "SONUCA GİTMEKTE ZORLANIYORUZ"


Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Trabzonspor karşısında galip gelerek ligde 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi. Hala galibiyet alamamış olmanın takım üzerinde baskıya neden olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Sahada iyi mücadele etmemize rağmen sonuca gitmekte zorlanıyoruz. Bu sorunu aşmamız gerekiyor. Takım olarak bunu yapabilecek güçteyiz. Mücadele eden, hırslı, iyi oynayan bir ekibiz. Artık oynadığımız oyunun karşılığını almamız gerekiyor. Trabzonspor maçıyla ligde iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın da bu maçta stadyumu doldurarak takımlarına destek vermesini bekliyoruz" dedi.
 
ERDEM: "LİGDE İLK GALİBİYETİMİZİ ALMAYI HEDEFLİYORUZ"
 
Kulüp basın sözcüsü Ayhan Erdem ise Mesut Bakkal'dan sonra göreve gelen Bülent Korkmaz'ın henüz takımı tam anlamıyla tanıyamamışken 2 maça çıktığını hatırlatarak, "Bu iki karşılaşmadan 1 puan alabildik. Ancak lige verilen ara, takımımızın ve hocamızın birbirlerini tanıması adına bir şans. Bu arada takım olarak Trabzonspor maçına iyi hazırlanarak ligdeki ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Transfer yapamamış olsak da biz iyi bir ekibiz. Karakterli futbolculardan oluşan bir takımız. Bülent Korkmaz hocamıza olan tam güvenimizle bu zor günleri geride bırakarak yeniden ligde adından söz ettiren bir ekip olacağız” diye konuştu.
Trabzonspor'un lige iyi başlamış olsa da son 3 haftada aldıkları mağlubiyetlerle sıkıntılı günler yaşadığını hatırlatan Erdem, "Onlar da bizimle yapacakları maçı çıkış maçı olarak göreceklerdir. Bu durum maçın zorluk derecesini haliyle 2 katına çıkaracak. Ancak bizde artık ligde galip gelerek rahat bir nefes almayı planlıyoruz ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor maçı kuşkusuz bizim için zor geçecek. Ancak bu zor maçı taraftarımızın da desteği ile kolaya çevirip sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...