Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi'siz Arjantin şaşırttı!

/ Kaynak: AA
Messi'siz Arjantin şaşırttı!

SPOR Haberleri  / AA

2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nin ilk maçında Arjantin, sahasında Ekvador'a 2-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı.

2014 FIFA Dünya Kupası ve 2015 Copa America'nın finalisti Arjantin,  yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta  sürpriz bir yenilgi aldı. Arjantin, başkent Buenos Aires'te konuk ettiği  Ekvador'a son 10 dakikada teslim oldu. 
 
Konuk ekip, 81. ve 82. dakikalarda Frickson Erazo'nun üst üste attığı  gollerle Arjantin'i deplasmanda 2-0 mağlup etti. 
 
Arjantin bir şoku da yıldız oyuncusu Sergio Aguero'nun sakatlanmasıyla  yaşadı. Manchester City'nin hafta sonu İngiltere Premier Lig'de Newcastle  United'ı 6-1 yendiği maçta 20 dakikada attığı 5 golle dikkati çeken Aguero,  Ekvador karşısında sakatlanarak 24. dakikada oyundan çıktı. 
 
Bir pozisyonda attığı depar sonucu sol arka adalesini tutan yıldız  oyuncu, 24. dakikada yerini Carlos Tevez'e bıraktı. 
 
Brezilya da kaybetti 
 
FIFA Dünya Kupası'nı en çok kazanan ülke Brezilya da elemelere kötü  başladı. 
 
Brezilya, 2015 Copa America'yı kazanan Şili ile deplasmanda  karşılaştığı maçı, 72. dakikada Eduardo Vargas, 88. dakikada ise Alexis  Sanchez'in gollerine engel olamayarak, 2-0 kaybetti. 
 
2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Galatasaray'ın  kalecisi Fernando Muslera'nın 90 dakika forma giydiği maçta Uruguay, deplasmanda  Bolivya'yı Martin Caceres ve Diego Godin'in golleriyle 2-0'la geçti. 
 
Kolombiya ise sahasında Peru'yu Teofilo Guiterrez ile Edwin  Cardona'nın golleriyle 2-0 yendi. 
 
Paraguay da Venezuela deplasmanında 85. dakikada Derlis Gonzalez'in  tek golüyle 1-0 galip gelerek, elemelere 3 puanla başladı. 
 
Elemelerde yer alan 10 takım arasında ilk 4'e girecek ekipler,  Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na doğrudan katılacak. Grupta 5. olan takım  ise play-off oynayacak. 
 
2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde 2. maçlar 14 Ekim  Çarşamba günü sabaha karşı yapılacak. 
 
Güney Amerika Elemeleri'nde 2. hafta maçları şu şekilde: 
 
Ekvador-Bolivya 
Uruguay-Kolombiya 
Paraguay-Arjantin 
Brezilya-Venezuela 
Peru-Şili 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...