Galatasaray'ın Panthrakikos kadrosu belli oldu

/ Kaynak: AA
Galatasaray'ın Panthrakikos kadrosu belli oldu

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın yarın Yunan ekibi Panthrakikos ile yapacağı hazırlık maçının kadrosu belli oldu.

Galatasaray, yarın Yunanistan Süper Lig takımlarından  Panthrakikos ile yapacağı dostluk maçı için otobüsle Gümülcine'ye hareket etti.
 
Sarı-kırmızılı kafile, dostluk karşılaşması için kara yoluyla  Yunanistan'ın Trakya bölgesindeki Gümülcine'ye gitti. Panthrakikos ile  Galatasaray arasındaki mücadele, kentteki Belediye Stadı'nda saat 18.30'da  başlayacak. 
 
Galatasaray'da milli takımlardaki futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk  İnan, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Fernando Muslera, Wesley Sneijder,  Jose Rodriguez Martinez, Aurelien Chedjou, Jason Gregory Denayer ile sakatlıkları  bulunan Hamit Altıntop ve Lukas Podolski, Panthrakikos maçının kadrosunda yer  almadı. 
 
20 KİŞİLİK KADRO
 
Sarı-kırmızılıların 20 kişilik Panthrakikos maçı kadrosunda, şu  futbolcular bulunuyor: 
 
İsmail Çipe, Eray İşcan, Cenk Gönen, Sefa Özdemir, Lionel Carole,  Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul  Karacan, Kevin Grosskreutz, Doğan Can Davas, İbrahim Demirbağ, Olcan Adın, Emre  Çolak, Sinan Gümüş, Muhammet Yeşilyurt, Kerem Çalışkan, Gökhan Göksu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...