Dani Alves'ten Arda Turan'a övgü

Dani Alves'ten Arda Turan'a övgü

SPOR Haberleri

Brezilyalı yıldız futbolcu Dani Alves takım arkadaşı Arda Turan için ilginç ifadeler kullandı.

Barcelona'nın yıldız futbolcularından Dani Alves, takımın yeni transferi Arda Turan'ı değerlendirdi. Arda'nın Ocak ayına kadar oynayamayacak olmasının üzücü olduğunu belirten Brezilyalı sağ bek, milli futbolcuyla ilgili övgü dolu sözlere başvurdu. 
 
Alves, "Arda Turan'ın bu takımda olması bizim için bir onurdur. Şu anda oynayamıyor olması çok yazık. Ben ve takım arkadaşlarım onun forma giymesini çok istiyoruz. O çok kaliteli, zeki bir futbolcu ve iyi bir karakter. Kendisiyle saha dışında da çok eğleniyoruz. Deli dolu birisi. Bizim takımın onun gibi çılgınlara ihtiyacımız var" dedi. 
 
'Pedro kalmalıydı' 
 
Chelsea'nin yolunu tutan Pedro'nun durumunu da değerlendiren Dani Alves şunları söyledi: "Bana kalsaydı Pedro'nun takımda kalması gerektiğini söylerdim. Ancak çok fazla insan bu işe müdahil oldu. Bu konular seçim yapması zor konular. Eğer kalsaydı mutlu olacaktık ama bize bağlı değil işte. Hatta uzun yıllar kalmasını isterdim. Ama onun kararı buna saygı duymalıyız". 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...