Karşıyaka-Barcelona maçı 80 lira

Karşıyaka-Barcelona maçı 80 lira

SPOR Haberleri

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda 15 Ekim Perşembe günü Karşıyaka Arena'da oynanacak Pınar Karşıyaka-Barcelona Lassa maçı biletlerinin 80 lira olduğu bildirildi.

Karşıyaka Basketbol Şube Yönetimi'nden yapılan yazılı açıklamada,  perşembe günkü müsabaka için giriş ücretinin 80 lira olarak belirlendiği, öğrenci  biletinin ise 40 liradan satılacağı kaydedildi. 
 
Bir kişinin en fazla 3 bilet alabileceğinin belirtildiği açıklamada,  şu ifadelere yer verildi: 
 
"Taraftarlarımızın büyük ilgi gösterdiği kombineler, tüm THY Avrupa Ligi maçlarında geçerlidir. Çocuk bileti uygulaması THY Avrupa Ligi maçı  nedeniyle geçerli olmayacaktır. Yaşı ne olursa olsun biletsiz seyirci salona  alınmayacaktır. Protokol tribününe davetiyesi ve akreditasyonu olmayan hiç kimse  alınmayacaktır. Davetiyesi olan kişilerin, yanlarında 2. ve 3. kişiyi  getirmemesi, giriş kapısında sıkıntı yaşanmaması adına önemli bir konudur. Bileti  ve kombinesi olan taraftarlarımızın, mutlaka kendilerine ait olan yerlerde  oturmaya özen göstermeleri gerekmektedir. Taraftarlarımızın karşılaşmanın  başlayacağı saat 19.30'dan önce salona giriş yapmaları kapılarda izdiham olmaması  adına önemlidir." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...