Antic: Büyük hedefler için geldim

Antic: Büyük hedefler için geldim

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin en önemli transferlerinden biri olan Makedon yıldız Pero Antic, sarı-lacivertli takıma büyük hedefler için geldiğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon kaçan şampiyonluğun ardından potada bu sezon kabuk değiştiren Fenerbahçe'nin en önemli transferlerinden biri olan Makedon yıldız Pero Antic, sarı-lacivertli takıma büyük hedefler için geldiğini söyledi. NBA'de çok sayıda teklif almasına rağmen Fenerbahçe'yi tercih ettiğini belirten yıldız oyuncu, "Her şey iyi gidiyor. Çok büyük hedeflerimiz var ve bu hedefler için Fenerbahçe'ye geldim. Hem Türkiye'de şampiyonlukları hem de Avrupa'da yeniden final four oynamayı istiyoruz. Obradovic gibi bir antrenörle aynı takımda olmak da çok önemli bir şey. NBA'den de teklif vardı ama kulübün büyüklüğü için Fenerbahçe'yi tercih ettim" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...