Fatih Terim: Konuşmak istemiyorum

Fatih Terim: Konuşmak istemiyorum

SPOR Haberleri

A Milli Takımımızın Çek galibiyeti sonrası teknik direktör Fatih Terim, Ankara'da yaşanan terör olayları nedeniyle konuşmak istemediğini söyledi

Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu ve Ankara'da yaşanan terör olayları nedeniyle konuşmak istemediğini söyledi. İşte Fatih Terim'in sözleri: "Geçen sefer yayıncı kuruluşa çıkmadık, UEFA'dan ceza yemeyelim diye geldik. Allah bir daha göstermesin. Sevinsek ne olur bu durumda, sevinmesek ne olur. İnsanın içinden bir şey söyleyesi gelmiyor. Ülke böyleyken, ben nasıl bir şey söyleyebilirim ki! Beni mazur görün, başka zaman söz, hepimizin mutlu olduğu dönemlerde bol bol konuşuruz. Benim yerimde siz olsanız konuşur musunuz? Benim yerime siz olsanız sevinir misiniz? Allah ülkemize bir daha böyle şeyler göstermesin. Bu canları telafi edemiyoruz maalesef. Biz de bu ülkenin bir parçasıyız. Keşke buradan herkese galibiyeti hediye eden bir ortam olsaydı. Ne keyfim var, ne eğlencem var, ne sorulara cevap verebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, ülkemizin yardımcısı olsun. Kusuruma bakmayın"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...