Ersan ve Rhodolfo, Fenerbahçe'yi yakaladı

Ersan ve Rhodolfo, Fenerbahçe'yi yakaladı

SPOR Haberleri

Sadece Ersan ve Rhodolfo, Fenerbahçeli 7 defans oyuncusunun toplamda ulaştığı ikili mücadele sayısının yüzde 82'sini yakaladı

Geride kalan 7 haftada 25 gol pozisyonu ile 'ligde rakiplerine en az gol pozisyonu veren' üçüncü ekip olan Beşiktaş'ta Gomez'in 'Fiziksel Gelişim' üzerine yaptığı açıklama takımın kuvvetini gözler önüne seriyor. Yediği 8 gol ile sadece 3 ekipten daha kötü durumda olan Kartal'da defans hattı ikili mücadele başarısında ezeli rakiplerine büyük fark attı. 5 defans oyuncusu 60 ikili mücadele kazanırken, bu değer G.Saray defansındaki 7 isim için 49, F.Bahçe'de ise yine 7 oyuncuda toplam 38'de kaldı. Beşiktaş'ta ağır kalmakla suçlanan Rhodolfo ise performansıyla önlere çıkıyor. Brezilyalı girdiği 15 ikili mücadelenin 2'sini kaybederken, Ersan ise 18 ikili mücadelenin hiçbirini kaybetmedi. İki oyuncu 31 ikili mücadele kazanırken, bu değer F.Bahçe'nin 7 defans oyuncusunun kazandığı ikili mücadele sayısının 7 birim altında. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...