Milliler Konya'da soluğu çorbacıda aldı

/ Kaynak: DHA
Milliler Konya'da soluğu çorbacıda aldı

SPOR Haberleri  / DHA

2016 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri son maçında Salı günü İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız Konya'ya geldi.

2016 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri maçında deplasmanda Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup eden A Milli Takım, Salı günü grubun son maçında karşılaşacağı İzlanda maçı için özel uçakla Konya'ya geldi. Millileri havalimanında 20 kadar taraftar karşıladı. 


Saat 04.45 sıralarında Konya Havalimanı'na iniş yapan kafiledeki yıldız futbolculardan Arda Turan, Volkan Şen ve Umut Bulut takımın konakladığı otele gitmeyerek kendilerine tahsis edilen bir araçla 'Zemzem' suyuyla yaptığı çorbayla meşhur olan çorbacıya geldi. Burada müşteri ve çalışanların yoğun ilgilisiyle karşılaşan milli yıldızlar hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmedi. Çorbalarını içen yıldız futbolcular daha sonra takımın kamp yaptığı otele geçti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...