Beşiktaş stopere Tosic'in arkadaşını getiriyor

Beşiktaş stopere Tosic'in arkadaşını getiriyor

SPOR Haberleri

Fiorentina'nın 28 yaşındaki oyuncusu, stoperin yanı sıra sağ ve sol bek olarak da oynuyor.

TAMER TUNA'NIN GÖZ HAPSİNE ALDIĞI NENAD, TAM BİR JOKER
 
BEŞİKTAŞ, milli arada stoper avına çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcısı Tamer Tuna, dün Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti maçını izledikten sonra Belgrad'a geçip, Sırbistan-Portekiz maçında Nenad Tomovic ve Uros Spajic'i yakın takibe aldı. Toulouse'ta forma giyen 22 yaşındaki Spajic, geleceğe dönük olarak düşünülürken, Kartal'ın hedefindeki bir diğer Sırp stoper Nenad, tam bir joker. Fiorentina'da sağ ve sol stoper olarak görev yapıyor.
 
RAPOR BEKLENİYOR
 
Ancak sağ ve sol bek oynama özelliklerine de sahip. 30 Haziran'da sözleşmesi bitiyor. Ara transferde düşük bir bedelle Kartal olma ihtimali yüksek. Nenad, Tosic'in yakın arkadaşı. Bu nedenle Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor. Tamer Tuna'nın Şenol Güneş'e sunacağı rapor doğrultusunda, Nenad'ın Ocak'ta transferi konusunda son karar verilecek.
Kaynak:Aksam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...