Beşiktaş'a transferden tam 100 milyon euro!

Beşiktaş'a transferden tam 100 milyon euro!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in yaş-kalite ortalamasında dikkat çeken kadrosuna sahip olan Beşiktaş'ta yönetim, futbolcuların bonservis bedellerini menajerlere bildirdi.

Beşiktaş yönetimi, gösterdikleri başarılı performansların ardından, başta Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre olmak üzere oyuncularını pazarlamak isteyen FIFA lisanslı menajerlere Fikret Orman onaylı belgeler vermeye başladı.
 
Verilen belgelere futbolcuların fiyatları net olarak yazılırken, rakamları gören menajerler adeta şok oldu. Sözleşmesinde serbest kalma bedeli bulunmayan Gökhan Töre için 36 milyon euro'luk değer biçen yönetim, Oğuzhan Özyakup için 20 milyon euro istiyor. Kerim Frei için belirlenen rakam ise 12 milyon euro. Olcay Şahan için 8 milyon euro, Veli Kavlak için 6 milyon euro, Sosa ve Ersan için 5 milyon euro, Tolgay ve Necip için de 4 milyon euro'luk fiyatlar belirlenmiş durumda. 
 
DÜŞÜK TEKLİFLE GELMEYİN! 
 
Siyah-beyazlı yönetim, FIFA menajerlerine yetki belgesi verme kararı alırken, diğer yandan da bu fiyatların altında herhangi bir görüşme talebinde bulunulmayacağı ve futbolculara herhangi bir bilginin iletilmeyeceği konusunda da, kapılarını aşındıran menajerlerden yazılı sözler almaya başladı. Beşiktaşlı futbolcuların fiyatlarını gören özellikle yabancı menajerler direkt geri adım atarken bazı yerli menajerler ise, Arap takımlarının da satışa dahil olup olmadığı konusunda kulüpten bilgi almaya devam etmeye başladılar. Kaynak:Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...