Ersan İlyasova eski takımına 5 sayı attı

Ersan İlyasova eski takımına 5 sayı attı

SPOR Haberleri

Detroit Pistons hazırlık maçında Ersan İlyasova'nın eski takımı Milwaukee karşısında farklı galip geldi: 117-88.

İlk çeyrekte 18-4'lük seri ile farkı çift hanelere çıkaran Pistons karşılaşma sonuna kadar da farkın tek hanelere inmesine izin vermedi.
 
Ersan İlyasova ilk beşte başlayıp 28 dakika süre aldığı maçta şut ritmini bulamadı 1/4 serbest atış, 0/3 üç sayı, 2/4 iki sayı isabetiyle 5 sayı atarken 4 ribaund, 3 de asist üretti.
 
Marcus Morris 17'si ilk yarıda olmak üzere 21 sayı attı, Reggie Jackson 17 sayı, 6 ribaund, 8 asistle Detroit Pistons'un en etkili ismi oldu.
 
Milwaukee Bucks'ta Khris Middleton 23 dakika süre aldı ve sayı atamadı, Greg Monroe ise eski takımına karşı 18 sayı, 8 ribaundla mücadele etti.
 
FURKAN '0' ÇEKTİ
 
Cleveland Cavaliers'i son saniyelerdeki üçlükle yenen Philadelphia 76ers, Brooklyn Nets ile oynadığı hazırlık maçını da TJ McConnell'in 7 saniye kala attığı basketle 97-95 mağlup etti.
 
Furkan Aldemir 11:24 ile takımının en az süre alan oyuncusu oldu, biri üçlük olmak üzere üç şut girişiminden de sonuç alamadı, 4'ü hücum 5 ribaund, 1 asistle maçı tamamladı. Philadelphia'da Robert Covington 23, Hollis Thompson 17 sayıyla öne çıktı.
 
Brooklyn Nets'te Bojan Bogdanovic, Andrea Bargnani ve Thomas Robinson sakatlıkları nedeniyle oynamadı, Jarrett Jack 23 sayı attı, diz sakatlığı yüzünden 10 Mart'tan bu yana ilk kez sahaya çıkan Sergey Karasev 7 sayı kaydetti.
 
Kaynak:Basketfaul

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...