Vitor Pereira'dan Van Persie'ye barış telefonu

Vitor Pereira'dan Van Persie'ye barış telefonu

SPOR Haberleri

Kazakistan maçında 100. kez milli olan Robin Van Persie'ye karşılaşma sonrasında sürpriz bir telefon geldi...

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Hollandalı yıldız futbolcu, yedek kulübesinde oturmayı sorun etmiş ve televizyon ekranlarından canlı olarak da ifade etmişti.
 
Son olarak Akhisar ile oynanan lig maçında Van Persie, Fernandao'nun ilk golünde yedek kulübesinde asık bir suratla tepkisi kalmış ve yedek kulübesindeki diğer arkadaşlarının sevincine ortak olmamıştı. Bu durum teknik direttör Pereira ile birlikte Fenerbahçeli yöneticileri de rahatsız etmişti. Hal böyle iken Hollanda Milli Takım kampına katılan Robin Van Persie, cumartesi gecesi Kazakistan ile deplasmanda oynanan maçın 88. dakikasında oyuna girmiş ve 100. kez milli olarak 'dalya' demişti. Ne olduysa bundan sonra oldu! Hollandalı yıldız maçın ardından sürpirz bir telefonla karşı karşıya kaldı. Telefonun diğer ucunda hocası Pereira vardı.
 
İLİŞKİLER BUNDAN SONRA NASIL ŞEKİL ALACAK
 
FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, Van Persie'ye, "Hollanda formasıyla 100. maçına çıktın. Niye büyük yıldızlar bu rakama ulaşamamıştı. Ama sen başardın. Seni tebrik ediyorum" dedi. Hocasının bu jesti karşısında memnun olan Hollandalı futbolcu, hocasına teşekkür etti. Vitor Pereira ile Robin Van Persie arasındaki ilişkilerin nasıl bir seyir izleyeceği Hollandalı yıldızın İstanbul'a gelişinden sonra belli olacak. Ama buzlar şimdilik biraz erimiş durumda.
 
YÖNETİM DE RAHATSIZ OLMUŞTU
 
Fenerbahçe yönetimi Van Persie'nin mutsuz hallerinden ve tavırlarından rahatsızlık duymaya başladığı belirtilmişti. Başkanın Van Persie ve menajeriyle konuşmaya hazırlandığı da iddialar arasındaydı. (Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...