Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şota'nın golcü sıkıntısı!

Şota'nın golcü sıkıntısı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor gol yollarındaki sıkıntısına çözüm arıyor.

Spor Toto Süper Lige iyi bir başlangıç yaparak umutları artıran Trabzonspor son 3. haftada aldığı üst üste başarısız sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı. Sahasında Bursaspor'u 1-0, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen bordo-mavililer sahasında Akhibar Belediyespor ile 2-2 berabere kalırken, deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek ilk 4. hafta 10 puan toplayarak ligin zirvesinde yer almıştı.
 
GALATASARAY MAÇI İLE ÇÖKÜŞ BAŞLADI
Trabzonspor'da üst üste yaşanan puan kayıpları ise Galatasaray maçıyla başladı. Çok iyi başladığı maçta rakibine 1-0 mağlup olan Karadeniz ekibi ardından deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1 ve sahasında son oynadığı maçta ise Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olarak son 3 haftayı puansız kapattı.
Gol yollarından sıkıntı yaşamak istemeyen Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Benfica'dan Oscar Cardozo, Spartak Moskova'dan Majeed Waris, Fransa'nın Guingamp takımından Mustapha Yatabare ve Elazığspor'dan Deniz Yılmaz gibi forvetleri kadrosuna kattı. Waris ve Yatabare ile yollarını ayıran Trabzonspor, N'Doye kadrosuna katarak gol yollarındaki sıkıntıyı aşmanın planlarını yapsa da Senegalli forvet oyuncusu 7 hafta geride kalmasına rağmen meşin yuvarlığı ağlarla buluşturamadı.
 
TRABZONSPOR 3 BÜYÜKLERİN GERİSİNDE KALDI
Trabzonspor, ligde attığı 8 golü Erkan Zengin, Cardozo ve Yusuf Erdoğan'ın ayağından bulduğu 2'şer, Marko Marin ve Medjani'nin ayağından bulduğu 1'er golle elde etti. Karadeniz ekibi gol yollarında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı. Lider Beşiktaş 18 gol atarken, sarı-kırmızılı takım 13 ve sarı-lacivertli takım 12 kez rakip fileleri havalandırırken, Trabzonspor 8 gol atabildi. Bordo-mavililer 3 büyüklerle birlikte gol yollarında 10 takımın gerisinde kaldı.
 
İLK 7 HAFTADA EN İYİ DÖNEMİNİ 2004-05 SEZONUNDA YAŞADI
Trabzonspor, ilk 7 haftalara bakıldığında son 41 yılın en iyi başlangıcını 2004-2005 sezonunda yaşadı. Karadeniz ekibi söz konusu haftalarda rakip filelere 18 gol göndererek Spor Toto Süper Lig'de geçirdiği en gollü haftaları geçirerek en iyi başlangıcına imza attı.
 
SHOTA ARVELADZE'NİN FORVET PLANI
Futbol oynadığı dönemde attığı gollerle dikkat çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, takımın yaşadığı gol sorununa çözüm arıyor. Elinde kaliteli forvet oyuncuları bulunmasına rağmen yaşanan sakatlıklar ve uyum sorunu nedeniyle henüz kadrosundaki forvetlerden istediği verimi alamayan Gürcü teknik adam, lige verilen milli arada Paraguaylı golcü Oscar Cardozo, Deniz Yılmaz ve N'Doye ile yakında ilgilenerek forvet oyuncularını hazır hale getirmeye çalışıyor. Forvet oyuncularının daha çok topla buluşmasını isteyen Shota, golcü oyunculardan da kendilerine daha çok boş alan bulmalarını istiyor.
Ligde yeniden bir çıkış arayan teknik direktör Shota Arveladze, Mersin İdmanyurdu maçında çift forvete dönebileceği belirtiliyor. N'Doye ve Cardozo ikilisi Gürcü teknik adamın bu bölgede düşündüğü iki isim olarak ön plana çıkıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...