Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yücel Ildiz gitti, İrfan Buz geldi!

Yücel Ildiz gitti, İrfan Buz geldi!

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlüğe getirilen İrfan Buz.

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlüğe getirilen İrfan Buz, Yeni Malatyaspor'a kaybolan özgüvenini tekrar kazandırmak için geldiğini söyledi. 
 
Yücel İldiz'den boşalan teknik direktörlük görevi için anlaşma sağlanan İrfan Buz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Her iki taraf için de hayırlı olsun. Benim hırslı bir yapım var. Büyük bir camiaya geldim” dedi.
 
Malatya futbolunun yeniden iyi yerlere gelebilmesi için Yeni Malatyaspor Kulübü'nün bir proje olduğunu kaydeden Buz, “Bence Malatya futbolunun tekrar o eski başarılı günlerine dönmesi için Yeni Malatyaspor bir proje. Üstüne koyarak belli bir dönem içerisinde istenilen seviyeye gelecektir Malatya. Biz de Malatyalılara layık olmaya çalışacağız. Çünkü Türkiye'de biliyorsunuz Bursaspor, Eskişehirspor, Göztepe, Malatya büyük camialardır. O yüzden elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
 
“TAKIMI POZİTİF FUTBOLLA İSTENİLEN DÜZEYE GETİRECEĞİZ”
 
Yeni Malatyaspor'un bulunduğu durumla ilgili de konuşan Buz, takımın istenilen pozisyonda olmadığını, kaybedilen maçlardan dolayı bir özgüven kaybının oluştuğunu, bunu düzeltme adına çalışacaklarını kaydetti.
 
Buz, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
“Tabii kaybedilen maçlardan dolayı takımda bir öz güven kaybı söz konusu. Takımın kötü bir pozisyondan bulunuyor. Biz ilk etapta bunu düzeltmeye çalışacağız. Devre arasındaki nokta transferlerle takımımızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Ama ilk etapta tabi bu negatif olaylardan takımı çıkararak, pozitif futbolla, kompakt bir oyunla seyircimizin karşısına çıkmalıyız. Yeni Malatyaspor'un bu haftaya kadar oynadığı bütün maçları izledim. Tabii kadroyu yönetimle birlikte de değerlendirdik. Eksiklikler var. Ancak takımımıza güveniyoruz. Takımımızı kesinlikle belirli bir seviyeye taşıyacağız. Devre arasında duruma bakacağız. Gençlerbirliği'nde de ben takımı 4 puanda almıştım. Çok genç arkadaşlarla mücadele ettik. 5 tane genç arkadaşımızı 3. ligden oynattık. Can Kahveci, Berat Tosun, Ahmet Aras gibi. Elimizdeki kadronun performansını maksimuma çıkarmaya çalışacağız. Ama öncelikle inanç, güven ve birliktelik çok önemli. Camiaya şunu söylemek istiyorum. Öncelikle onlara layık olmaya çalışacağız. Bize güvensinler. Takımı pozitif futbolla istenilen düzeye getireceğiz. Bu seyir zevkini vermek istiyoruz. Şuan için zor da görünse birlik beraberlik içerisinde o sinerjiyi yakalayacağımızı düşünüyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...