Trabzonspor'da Douglas formaya ısındı

/ Kaynak: AA
Trabzonspor'da Douglas formaya ısındı

SPOR Haberleri  / AA

Bordo-mavili futbolcu, transferinin ardından ligde son 4 maçta da 90 dakika forma giydi.

Trabzonspor'un Brezilya asıllı Hollandalı stoperi  Douglas Franco, antrenmanlarda eksikliklerini gidermek için sonuna kadar mücadele  ettiğini, daha iyi performans göstermek için elinden geleni yaptığını söyledi.
 
Rusya'nın Dinamo Moskova Kulübü'nden 1,5 milyon avro bonservis  bedeliyle sezon başladıktan sonra transfer edilen Douglas, ligde son 4  karşılaşmada da 90 dakika olmak üzere 360 dakika forma giydi. Ligin 4'üncü  haftasındaki Kayserispor maçında ilk kez bordo-mavili formayı giyen Douglas, Galatasaray, Osmanlıspor ve Torku Konyaspor maçlarında, stoperde Mustafa Yumlu  ile görev yaptı.
 
Douglas, yaptığı açıklamada, henüz yüzde 100'lük bir performansla  oynayamadığını belirterek, "Antrenmanlarda eksiklerimi kapatmak için mücadele  ediyorum. Daha iyi performans sergileyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
 
Takım olarak bir duraklama dönemine girdiklerini ifade eden savunma  oyuncusu, "Bunun üstesinden gelebilecek bir oyuncu kadromuz var. Antrenmanlarda  her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımız bizim sahada mücadelemizi  görüyor. Sonuna kadar bizi desteklemeye devam etsinler" diye konuştu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...