Liverpool ve Barcelona Aubameyang'ın peşine düştü

Liverpool ve Barcelona Aubameyang'ın peşine düştü

SPOR Haberleri

Klopp'un eski öğrencisi Aubameyang hem Liverpool hem de Barcelona tarafından yakın takibe alındı.

İngiliz The Sun ve İspanyol Mundo Deportivo gazetelerindeki haberlere göre Avrupa'nın iki devi, Dortmund'un 26 yaşındaki forveti Pierre Aubameyang için çalışmalara başladı. 
 
Luis Enrique izlettirmiş
 
Forvet hattındaki muazzam gücüne rağmen Katalanların Aubameyang konusunda ciddi oldukları ve Gabonlu'yu mutlaka takıma kazandırmak istedikleri hatta Luis Enrique'nin bir süredir yardımcı hocalarını başarılı forveti izlemek için görevlendirdiği belirtildi.  
 
Klopp harekete geçti 
 
Liverpool'un çiçeği burnunda hocası Jürgen Klopp için ise her gün eski öğrencileriyle ilgili haberler İngiliz medyasında yayınlanmaya devam ediyor. 
 
Son iddia ise The Sun'dan geldi. İlkay Gündoğan ve -yine Barcelona'nın istediği belirtilen- Marco Reus'un ardından şimdi de Aubameyang transferi için Alman teknik admaın onay verdiği iddia edildi. 
 
Sezona müthiş başladı
 
Değeri 45 milyon euro olarak belirtilen 26 yaşındaki forvet sezona iyi bir başlangıç yaptı ve Bundesliga'da 8 maçta tam 10 gol attı. Tüm turnuvalarda ise 14 maçta 14 golü bulunuyor.
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...