Sırbistan Milli Takımımı Radovan Curcic'le devam edecek

/ Kaynak: AA
Sırbistan Milli Takımımı Radovan Curcic'le devam edecek

SPOR Haberleri  / AA

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) finallerine katılamayan Sırbistan, yoluna Radovan Curcic ile devam edecek.

Sırbistan'ın evinde Danimarka'ya 3-1 kaybettiği maçın ardından  Hollandalı Dick Advocaat'ın istifa etmesiyle geçen yıl kasım ayında teknik  direktörlüğe getirilen Sırp teknik adam Curcic, Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA  Dünya Kupası Elemeleri'nde de takımının başında olacak. 
 
Sırbistan Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Savo Milosevic,  Vecernji Novosti gazetesine yaptığı açıklamada, Dünya Kupası elemeleri öncesinde  teknik direktör değişikliğine gitmeyeceklerini ifade etti. 
 
Milli takımda görev aldığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan  Curcic'e güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Milosevic, "Oyuncular da onun çalışma  sistemine alıştı. Her geçen maç ve antrenman daha iyiler. Şu andaki takım, bir  yıl öncekine oranla kıyaslanamayacak kadar iyi" değerlendirmesinde bulundu. 
 
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda yer alan  Sırbistan, 4 puanla 4. sırada yer alarak finallere katılma hakkı kazanamamıştı.  Sırbistan, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde ise Galler, Avusturya, İrlanda  Cumhuriyeti, Moldova ve Gürcistan ile aynı grupta yer alıyor. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...