Dev başarıya dev prim!

Dev başarıya dev prim!

SPOR Haberleri

TFF, Fransa'ya direkt katılım primi olarak, ilk maçtan bu yana takıma katkıda bulunan oyunculara toplam 10 milyon lira verecek.

Euro 2016'ya direkt katılma başarısı gösteren Milli Takım oyuncuları dev bir primin de sahibi olacak. Son maçlar öncesinde play-off hesapları yapan ay-yıldızlılar Kazakistan'ın Letonya'yı deplasmanda yenmesiyle Fransa'ya doğrudan katılma hakkını elde etti. Böylece play-off oynama zahmetinden kurtulan Türkiye, ev sahibi Fransa'yla birlikte adını finallere şimdiden yazdıran 20 ülkeden biri oldu. Euro 96 ve Euro 2008'de Milli Takım'ın başına bulunan Teknik Direktör Fatih Terim üçüncü defa bu onuru yaşayan teknik adam olacak. Yıllık net 3.5 milyon avro maaş alan Terim, ay-yıldızlı takımı Euro 2014'e direkt götürdüğü için 500 bin avro da prim alacak. Terim, bunun dışında sözleşmesi gereği çeyrek final, yarı final ve şampiyonluk halinde de ayrı ayrı primlerin sahibi olacak. Fransa'da şampiyonluğun kazanılması durumunda Terim 3 milyon avro civarında bir primin sahibi olacak. Öte yandan, Milli Takım'a ilk maçtan bu yana katkıda bulunan bütün oyuncular toplamda 10 milyon TL'lik primin sahibi oldu. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...